Musik café med Gustav!

 


Polisanmäld...

9B blev polisanmäld så idag fick vi sitta och snacka med polisen. Vi fick välja mellan två alternativ 1. Att vi löser det här själv. 2. Polisutredning... Självklart valde vi att vi ska lösa det här själv. Så polisen skulle höra av sig på fredag. Om det inte är fixat så blir det polisutredning på måndag. Hahaha hur fan lyckas vi ^^

Nu undra ni säkert vad vi hade gjort och det är så att när vi hade engelska lektion för nån dag sen. Så blev det en jävla diskussion satt läraren blev arg och gick iväg ca 20 minuter. När hon kom in så märkte hon att eleverna hade skrivit på tavlan som stod snoppar och allt möjligt. Och hade skrivit på bordet "Ny lärare"
Hon blev helt förkrossad och började grina och gick iväg så hon kom aldrig tbx. Efter det kom det in 5-6 lärare och tog kort på det vi hade gjort. Så engelska lärarn anmälde oss. Fast det var ju inte alla som gjorde det, det var bara några st. Så om inte dem gå till rektorn och erkänna det så drabbas alla i 9B och det bli polisutredning...

fräsch!

Har nyss duschat osv... När jag satt på bussen till stan så fick jag ett sms av Angelica att det var en gubbe som gick runt på stan med en pistol och att polisen sökte efter honom. Fatta ni hur rädd jag blev eller. Var påväg och hoppa av bussen!

Iallafall så köpte jag en tröja och ett par jeans, bilderna kommer upp lite senare :)

godmorgon osv

Stan efter skolan, det blir till att shoppa med Angelica :D

julklappar

Hejhej! Nu har man handlat julklappar. Men pengarna tog slut och jag ha 5 pers kvar att köpa till :( Det få väl bli efter jul ^^ Bättre sen än aldrig. Hittade även en skit snygg jeans och en stickat tröja! Någon som vill låna ut 700kr?


shoppa

Gud jag har inte shoppat på 2månader om inte mer. Och det här är inte alls likt mig. Så imorgon dra jag & Lina till Birsta efter skolan :D


som jag hade dig förut

Alla säger att tiden läker alla sår. Men sanningen är att den bara döljer den…


Äntligen! ♥

Som alla vet så älskar jag disney! Såg nyss på en avsnitt där dem önskade att det skulle snöa. Sen fick dem som dem ville. När jag gick till fönstret och tittade ut, gissa vad som hände då. Joo det snöar här också! Äntligen snö! I Miss You ♥



vad ska man säga?

Hahaha, jag och Hanna är bra konstig. Imorse så gick alarmklockan igång. Men vi trodde att det var brandlarmen men ändå så sket vi i det och somnade om ist. Så jävla dum man kan va! Tänkt om det brann på riktigt då skulle vi fan ha dött :O



Tack för dagen!

Ååh gud jag hade en skit awesome dag idag med alla söta människor. Ungarna var jättesöta och det var en 7-åring flicka som skrev en egen låt och sjöng den. Gud vad jag smälte då. Det var ju så sjukt bra!

Och det var en pojke som hade följt efter lejon kungen (Victor) hela dag och försökte dra han i svansen men han fick aldrig chansen. Efter vi hade bytt om så kom det in en personal och frågade om Victor kunde ta på sig dräkten igen bara för att pojken ska få dra han i svnsen. Han blev jätteglad efter. Så sjukt underbara barn dem är!

Tog bilder från Sofias kamera så bilder från dagen lär väl komma upp imr elr senare :D

lite bilder från kvällen

Ha tagit över 200-300 bilder och mer bilder ska vi ta sen :D

foto time

Kom nyss hem från folkan, och sitter nu här med Hanna. Vi ska bara vänta tills kameran ha laddas klart så ska vi ta lite bilder :D Och ikväll blire massa mys,godis och massa mer :)



<3


Ge mig!

Ååh jag är fan kär i Sofias systemkamera!

Sagostund med Eliaz

 


pluggar biologi...

Jaa! jag har barbie tapet på mitt rum, vaddåra?
Har inte alla det eller?
Jag, just nu...

sagostund

Efter Victor hade kommit så gick vi och provade dräkterna. Sen fick vi med 5 pers till som ska vara med och klä ut sig. Så jävla köng! Efter det så hade vi en sagostund med Eliaz. Det kom även 3 st sex-åringar som satt o lyssnade oxå. Efter Elias hade läst klart så sa en utan dem " du är knäpp, bara så du vet!" hahah dissen! Kommer upp ett videoklipp lite senare :)


forever alone

Just nu sitter jag på folkan och är helt forever alone och väntar på att Victor ska spela klart sin match satt han kan palla sin röv och komma hit! Idag ska vi kolla på dräkter o prova dem. Hoppas att jag bli nå söt figur :)

lilla julafton?

Bara så alla vet så ska jag och Hanna vara med på lilla julafton på folkan. Så jag, Hanna och några st ska klä ut oss. Jag ska in och prova på dräkter imorgon. Kommer säkert att vara prinsessa eller nått liknande. Sen så ska vi gå runt och underhålla småbarn. Hahaha, visst låter det skoj? :D hahah ^^

Jag idag.

jag ger mig av

Nämengu jag sitter vid datorn sen hör man att min säng ropar efter mig. Han vill tydligen mysa nu.
fin jag är... tog kort med fram kameran därför är det så dålig kvalite!

i'm happy!


bajs...

Idag hade vi engelska prov och det gick skit dåligt... bara så ni vet!

jag just nu

i'm awesome

Hade nyss duschat sen så märkte jag Sofia hade glömt sin plånbok. Så jag var tvungen att åka o lämna den till henne för att jag är AWESOME! Nu så ska jag krypa ner i en nybäddad säng och är nyduschat och fräsch. Typ bästa känslan, håller ni inte med?

Tjejkvällen

Hade tjejkväll igår, fyfan va kul vi hade. Garvade hela natten. Sen åt vi middag och såklart var det thaimat. Satt o kollade på skräckisar och tog massa bilder. Dock så tog vi bilder med Linnéas kamera och Sofias så jag ha inga bilder som jag kan ladda upp just nu.

Kul att över hela facebook är fullt med nakna bilder också. Sen så snöade överallt förutom här jag bor. Hahah, nice tycker jag. Men nu ha alla dragit hem. Så nu ska jag börja plugga.

VART ÄR SAXEN?

Hahaha Judith trodde att jag var så dum att jag la saxen i ugnen, men sanningen var att den låg under ett chokladpapper ^^

 


ES!

Hejsan! Idag gick jag på es på ev istället för att jag känner att jag måste göra klart dem här so frågorna om andra världskriget. Men det gick inte så bra när man sitter med Judith och ska plugga. Det blev bara skratt och massa shit. Så jag tog hem det och ska börja plugga nu satt ni vet :D
fin hon är som satt och tuggade på en penna...

teknik...

Haha jag o Linnea var ju så lata idag på tekniken. Vi var klar med våran uppgift men vi orkade inte börja på en ny. Så vi satt och lekte istället...haha
Visst var de en fin pojke vi gjorde? Han hade ju keps o allting förutom byxe då men...
mitt snea hus, så vackert!

ungdomsställe?

 


I'm in love!

Men gud jag tror att jag blev kär! Filmen var så jävla bra. Jag menar det verkligen. Satt och grät under hela filmen typ. Men jag ska inte berätta om vad som har hänt. För att ni måste se det själv. Ni kommer fan inte att ångra er kan jag ju lätt lova!

Aja vi slutade tidigt idag så vi drog runt på stan och bara tog det chill. Haha sen hamnade vi påen lodis ställe. Så jag och Judith var bara tvungen att skriva in vårat namn där också. Hahah va tuff vi är... Men cp videon går inte att ladda upp just nu så jag fixar det nångång imorgon, God natt!

Längtar!!!!

Imorgon så lär jag, Judith & Fanny ta bussen in till stan direkt efter skolan. Så jag kommer nog inte att blogga först än på kvällen. Kommer bli fett nice! Hoppas bara att inte Bella dör. För då förstör ju hela filmen... enligt mig!

ändringar...

Det blev en massa ändringar idag... För det första så var Angelica sjuk så då sket jag i träningen idag också. För att jag orkade inte gå runt på stan själv i 3timmar. För det andra så kunde inte Mikis följa med på bion imorgon.

Iallafall när jag och Fanny skulle hämta ut biljetterna så var det en sån jävla lång kö. Det var från bion ut till tåg grejemojen. Vi hade ju lösa pengar därför kunde vi inte ta ut biljetterna vid automaten. Men vi var ju så jävla SMARTA! så vi sa att vi skulle till automaten ändå. Så vi låtsades och pilla på den där grejen. Sen gick vi och ställde oss längst fram bara för att slippa stå . Hahaha fuck er som inte var så smart!

@Linnéas place

Godmorgon sötnosar :* just nu sitter jag hemma hos Linnéa & väntar på att Lina ska komma. Vi har inte skola idag eftersom vi ska besöka gymnasium. Men det är inte först än kl 10 och jag har inte skjuts därför sitter jag hemma hos min kära vän. Plus att alla vi 3 ska besöka samma gymnasium. Det bli Mikael Elias & TBS som sagt.

Efter det så ska jag möta mina sötnosar och hämta ut biljetterna. Sen möta Angelica, så dra vi på träning. Snart är det julshow också. Hahah skulle inte förvåna min om jag gör bort mig. Men för er som vill se så är ni ju välkommen. Det är den 3 dec kl 18.00 på hedbergska skola. Barn upp till 15år kostar biljetten 50kr. Det är ju inte bara hiphop dans utan allt möjligt. Så kom dit!



inget liv.se

Hahaha sitter just nu och pratar med Judith i telefon och vårat samtal består av 99% skratt. Hahah inget liv.se som sagt. Iallafall så bokade vi nyss biobiljetter. Hann på sista minuten! Vi ska se på Breaking dawn premiär på onsdag!

Det bli jag, Judith, Fanny & Mikaela. Kommer bli fett nice! Så imorgon ska vi hämta ut biljetterna. Har även gymnasiet besök oså imorgon också. Ska på Mikael Elias och sendan vidare till TBS! Aja Pusshej :*

SVAR

Amanda: kan inte du berätta vilka bloggar du läser? alltså inte bara de vanliga som kenzas osv, utan de som är lite mindre kända? :D
svar: Joo självklart kan jag berätta vilka bloggar jag läser.
http://kseniajernbom.blogg.se/
http://isabelles.nu/
http://neverlastingdream.blogg.se/
http://ellasvanberg.blogg.se/
http://www.fannyehrnholm.blogspot.com/
http://jonnajonssonn.blogg.se/
http://malmzberg.blogg.se/
http://berglundmatilda.blogg.se/

black again

Nu ha man även färgat håret också. Var trött på utväxten. Eftersom jag måste bleka först sen färga. Så jag orkade inte. Men nu när man kolla på bilder då man hade brunt hår så saknar jag det verkligen :(


GRATTIS PÅ FARSDAG!

Nyss så satt vi och kollade på New moon tillsammans (pappa, mamma o jag) och åt lite tårta. Riktigt mysigt hade vi. Fast jag ha redan sett filmen men ändå. Längtar verkligen när Breaking dawn kommer på bio!

trollet


ny blogg

Skapade en ny blogg eftersom jag ha en ny msn, glömde bort lösen. Haha är det bara jag som lyckas med sånna här grejer eller?

Iallafall så kommer jag att ladda upp en video sen i fredags då folk hade dragit då var vi tvungen att roa oss lite själva. Hade riktigt kul o mysigt med folket. Men dem stack hem ganska tidigt. Dem gick ju 1 på natten. Men det var ju för att vi började jävligt tidigt :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0