saker som jag fick med mig idag


@Jonnas place

Sitter just nu hemma hos Jonna och väntar på att hon ska duscha klart så att vi kan åka in till stan och äta på resturang och tagga sedan inför bio ikväll! Awesome!

svar på tal

Vilken fin klänning du hade vart har du köpt den? 

Svar: Det var inte en klänning. Det var en topp sen hade jag tubkjol, och den vita toppen fick jag i present av min kusin. Hon hade beställt den från en hemsida. Minns dock inte vad den heter 





fotografering med syrran


julafton

Igår var facebook fullt med bingolotter om hur mycket dem ha vunnit osv... Och idag är det fullt med vad dem ha fått i julklappar. Asså vem bryr sig?

Men aja för mig ha det iallafall inte varit en bra start på jul. Men julklapparna var helt okej och maten såklart.

jul...

GOD JUL & gott nytt år alla barn. Fast själv ha man ingen julkänsla alls...

varför just jag?

Hur kommer det sig att jag alltid ska få feber innan jul?

julhandla

Hejsan alla barn! Tänkte bara säga att lovet börjar nu! Fick även våran betyg idag och hade vollyboll tävling mot lärarna. Jag och Judith var ju bäst på att peppa lagen, hahah så jävla kööng. Vi städade också café och fick pizza och julmust som tack. Kan det va bättre eller?

Efter det drog jag, Jonna, Fanny, Judith, Lilly och Sofia till birsta julhandlade. Träffade även på Joel. Fanny blev så sjukt glad så hon "råkade" knuffa av mig stolen satt man låg på golvet. Hahah galning det där ^^

fjärde advent

Hejhej! Kom hem idag och då bestämde vi för att äntligen för att ta fram julgranen. Hahah jag & syrran hade ju roligt iallafall. Hade julmusiken på medans vi fixade granen och jag stod och dansa. Jag antar att Chaim kommer lägga upp det på bloggen lite senare :)



luciatåget

Hej Barn! Idag hade vi luciatåg och det gick såhär bra |            |

bamse...

Idag hade vi träslöjd och jag blev klar med bamse så då hade jag börjat med en skål men det var nån som knipsade av stråltråden medans jag hållde på att göra min skål eller vad det nu är så den blev ful. Så jag blev sur och drog bort allt som jag hade gjort och började om från början (y)

Såhär ser den ut iallafall :)

Min coola bamse


first of the year


i drove for miles just to find you in my mind


badrum

 


cool dusch vi har eller?

Pappa ha äntligen haft tid och fixa klart duschen. Så nu kan man både lyssna på musik och prata i telefon samtidigt som man duscha. Ganska nice, tycker inte ni det? Sen ha han även fixat stjärnhimmlen på taket. Det ta lite tid och ladda upp videon. Men den kommer iallafall nångång under kvällen :)


Där vi ha ställt duschgrejer så ska man egentligen sitta där och få lite ryggmassage :)

sjukling...

Blev hemma från skolan idag, mådde så dåligt när jag vaknade. Var påväg och spydde... Förresten ikväll kommer ju christ medina till birsta. Men jag ha inte en aning om jag ha skjuts eller så. Aja ska gå o vila nu. Ha det så bra ni :*

lussekatter

Idag så bakade vi lussekatter på HK:n Som vanligt så är det alltid krig när vi ska ha HK. Förra gången var det med diskmedelskumm och idag hade vi med mjöl. Hahah så trevligt...eller inte

jag just nu



dansuppvisningen

Som ni redan vet så var det ju dansuppvisningen igår. Gick as bra. Nu vill man bara tillbaka och stå på senen igen. Det bli inte dans nu på några veckor :(
Iallafall så sov Linnéa över igår natt. Så vi hade filmkväll med Chaim och hennes kille.

låna aldrig ut kläder...

Jag ångrar mig, mitt nya regler är att aldrig mer låna ut kläder till min syster. För att man få aldrig tillbaka dem. Hon lånade min kofta för ca 6-7månader sen. Idag så tjatade jag på henne och fick äntligen tillbaka den. Sen gick jag igenom hennes garderob och hittade även min cardigan som jag hade letat efter i några månader.

Tror fan att jag få ta och skaffa lås på mitt garderob eller nått :(

svar

Sandra: VA VAR DU MED och skrev på tavlan ???? :O

Svar: Nej, absolut inte. Jag är inte så dum. Satt faktiskt och jobbade medans det där hände :)

förkyld...

Ligger hemma o är förkyld, vaknade med att folk damp smsar vart jag är och hur jag mår. Känner mig älskad! Imorgon ha jag dansuppvisning så man få hoppas på att jag piggnar till snart :)

RSS 2.0