den trettionde

Som ni redan visste så var jag på fotogaferingen i lördags. Hade verkligen jättekul och man kan vara sig själv med henne. Om ni vill bli fotoad så rekomendera jag henne. Det spelar ingen roll om du är blyg eller känner dig obekväm. Hon kommer alltid på en lösning och gör stämningen bättre. Glöm inte att gilla hennes sida på Melasfoto :-)

Ska åka in till stan imorgon och hämta bilderna innan träningen. Ska bli roligt att få se dem!
jag i lördags

packar

YES! nu är jag klar med allt skolarbete så nu ska jag gå och packa och sedan duscha. Imorgon ska jag på gym, shoppa med min kära kusin och sen sova hos henne över helgen, awesome!


fotografering!

Kom nyss hem från träningen. Gud vad jobbigt det var... Sen ha jag och Angelica kommit på lite danssteg till tävlingen som vi ska vara med på. Gud vad spännande!

Idag så hade jag snackat med Michaela, en jätteduktig fotograf. Gick igenom hennes bilder som hon hade tagit och blev väldigt intresserad så jag bokade upp en tid med henne nu på lördag. Gud vad jag längtar! Ser verkligen fram emot det här :-) Gå gärna in på melasfoto@facebook och kolla eller http://melasfoto.se/. Här är det lite bilder iallafall.









Duktiga barn?

Här sitter man och pluggar med två smarta pojkar, eller? Fast det blir inte mycket till plugg dock. Plus att jag orkar inte heller. Få ta hjälp av Jon imorgon eftersom jag är efterbliven och fattar ingeting.

PLUGGAR SO!

Hahah, orkar inte att skriva långa inlägg och så. Men bara så ni vet så pluggar jag so :cool:

har inte orken

Rätt så sliten känner jag mig just nu även att jag inte har gjort nånting alls. Nu ska jag gå ner och göra toast och oboy och sedan krypa ner mitt sköna undertäcke! :thumbup:

Dagens outfit sådär...


även den djupaste smärta har en mening


Inte lyckad

Idag var det min första skoladag och det gick inte som jag hade tänkt mig.
För det första så fick jag inte nå sömn alls.
För det andra så somnade jag på so lektionen.

Vi satt och kollade på något tråkigklipp som jag inte alls var intresserad av. Så efter 30min hade jag somnat och vaknat med märke på kiden och var alldeles röd, haha.

Efter det hade vi träslöjd och där fick jag damp på klassen, skrek åt dem att hålla käften och massa grejer. Efter 20min fick jag nog och stack från lektionen. Hahah det var min dag... Hur var eran? :)
lite flumm sådär...

Lämnar verkligheten & lev in i min värld

Nej nu sätter jag på en film för att sedan kunna sova, hoppas jag.
Mig just nu...

Ledigheten är nu över

Idag medans alla var på skolan så var "ala barn" ledig idag. Men däremot så har vi skolan imorgon, vilket blir jobbigt att vända tillbaka dygnet. Kommer säkert inte att kunna sova nånting inatt. Men man får väl försöka :)

inte så stor skillnad


HAHA... så bra!


-

Sitter just nu hemma hos Nook med hennes kompisar. Ikväll blir jag iallafall kvar här. Få se vad vi hittar på.

Bilden sen nyår
, jag hade inte berättat för er att jag ha klippt mig. Men det var inget speciellt ändå. Fräschade till det bara och toppar till det. Kan lägga upp en bild på det senare när jag kommer hem.


-

Ibland måste man våga att ta steget utan att grubbla över hur det ska gå.

RSS 2.0